Somerii din judet sunt asteptati, la finele saptamanii viitoare, la „Bursa locurilor de munca” organizata de AJOFM Suceava


Intră acum și în grupul de

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă din judeţul Suceava vor avea şansa de a-l găsi vinerea viitoare (27 aprilie), când va avea loc „Bursa Generală a locurilor de muncă”.

Potrivit conducerii AJOFM Suceava, bursa va fi organizată, începând cu orele 10:00, în holul Casei de Cultură în municipiul reşedinţă de judeţ, la sediile punctelor de lucru ale Agenţiei din Fălticeni şi Câmpulung Moldovenesc precum şi la Casa Germană din Rădăuţi. Din cei 132 de agenţi economici contactaţi la nivelul judeţului, 23 au confirmat deja participarea, oferta bursei ajungând până în prezent la 131 de locuri vacante.

„Până la ora actuală, cele mai ofertante domenii de activitate sunt în industria alimentară, construcţii, colectarea deşeurilor, fabricarea articolelor de îmbrăcăminte şi domeniul activităţilor de asigurări, iar cele mai solicitate meserii sunt cele de confecţioner, bucătar, dulgher, tâmplar, ospătar şi agent de asigurare”, a declarat director executiv al AJOFM Suceava, Aurelia Focşa.

Pe întreaga durată a desfăşurării bursei, angajaţii AJOFM se vor afla în mijlocul oamenilor şi vor oferi celor interesaţi asistenţă pentru întocmirea unui CV Europass sau a unei scrisori de intenţie.

La finele lunii martie,judeţul Suceava înregistra o rată a şomajului era de 4,79% în baza de date a Agenţiei figurând peste 12.000 de persoane, din care aproape 6.300 cu indemnizaţie de şomaj.


Intră acum și în grupul de