Au baut impreuna pana cand s-au ales cu dosar penal din partea politistilor


Intră acum și în grupul de

Doi tineri din comuna Hârtop, judeţul Suceava, s-au transformat din prieteni de pahar în parteneri de fapte ilicite pentru ca mai apoi să devină cei mai mari duşmani şi să se ia la bătaie. Totul a avut loc vineri seară pe parcursul a numai aproximativ o oră.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că vineri seară, în jurul orelor 19:00 la un magazin de pe raza comunei s-a prezentat un localnic de 27 ani care, aflat deja sub influenţa băuturilor alcoolice a solicitat să i se mai ofere de băut dar a fost refuzat de către administratorul societăţii și i s-a solicitat totodată să părăsească localul public.

„Tânărul în cauză s-a conformat, plecând la locuința unei cunoştinţe de 22 ani care locuieşte în imediata apropiere a magazinului, unde cei doi au consumat băuturi alcoolice. Ulterior aceștia au hotărât să meargă împreună la magazin pentru a se răzbuna și ajunși aici au început să arunce cu pietre înspre local, însă fără a distruge bunuri sau lovi persoane” ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

La un moment dat, soţul barmaniţei, de 53 ani, a încercat să-i calmeze pe cei doi, însă tânărul refuzat la comandă l-a lovit cu pumnii de mai multe ori, după care cei doi parteneri de pahar au plecat pentru acontinua ce începuseră în curtea celi de 22 de ani.

Ajunși aici însă între tineri a început, deocamdată din motive necunoscute cu exactitate, o ceartă ca la carte care s-a tranformat imediat într-o bătaie în toată regula potolită doar de intervenţia rudelor ambelor părţi.

Polițiștii sosiți la fața locului au întocmit imediat dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violențe și ultraj contra bunurilor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice.


Intră acum și în grupul de