Adolescent injunghiat de un alt tanar in cimitirul din Dumbraveni, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Doi tineri, un adolescent de 17 ani din localitate şi celălalt de 19 ani, au ales să-şi regleze conturile vineri după-amiază, chiar în cimitirul din satul Dumbrăveni, judeţul Suceava.

Potrivit informaţiilor oferite de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, adolescentul a ajuns pe mâna medicilor după ce tânărul de 19 ani, din comuna Joseni, judeţul Harghita, dar care locuieşte fără forme legale în Şcheia, l-a lovit de mai multe ori cu un briceag.

Cei doi s-au întâlnit întâmplător în cimitir în jurul orelor 14:30 iar pe fondul unui conflict spontan cei doi s-au luat la bătaie moment în care harghiteanul l-a lovit pe adolescent de mai multe ori cu cuţitul în spate şi în zona lombară.

„Cercetările sunt continuate față de agresor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port ilegal de armă albă în locuri publice, iar în funcţie de numărul de zile îngrijiri medicale ale victimelor şi la plângerea prealabilă a acestora, se va dispune procedural” ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de