Batrana din Frumosu lasata fara pensie dupa ce practic „i-a invitat” pe hoti in casa


Intră acum și în grupul de

O bătrână de 67 de ani din localitatea Frumosu, judeţul Suceava, a rămas fără pensia proaspăt primită după ce persoane rămase deocamdată necunoscute i-au făcut o vizită acesteia pe când nu se afla la domiciliu.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc pe parcursul zilei de vineri în intervalul orar 08:00 – 13:00 pe când femeia şi-a văzut de treburile gospodăriei în grădină.

„În tot acest timp cheia de la ușa de acces în casă a fost lăsată pe un scaun, sub un preș în imediata apropiere a ușii care era încuiată și asigurată. Când s-a întors în locuinţă, bătrâna a constatat faptul că dintr-un buzunar al unei haine ce se afla pe un umeraș într-un dulap, i-a fost sustrasă suma de 1.400 de lei și 100 de euro, bani proveniți din pensie și de la un fiu al acesteia plecat în străinătate” ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Mai mult, din declarațiile victimei, la întoarcerea ei ușa de acces a fost găsită tot închisă și asigurată iar cheia în locul în care aceasta o lăsase. În cauză s-a întocmit dosar penal şi s-au dispus măsuri de identificare a autorilor şi recuperare a prejudiciului.


Intră acum și în grupul de