Acasă Actualitate Trei braconieri maramureseni au dat iama in caprioare pe raza Ocolului Silvic...

Trei braconieri maramureseni au dat iama in caprioare pe raza Ocolului Silvic Carlibaba, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni încearcă să prindă trei maramureşeni care au venit pe parcursul zilei de sâmbătă în judeţul nostru la braconaj. Organele de ordine au fost chemate în ajutor de un pădurar din cadrul Ocolului Silvic Cârlibaba care i-a zărit pe braconieri în jurul orelor 07:30.

Din păcate braconierii maramureşeni au reuşit să facă un adevărat “masacru” până la sosirea oamenilor legii omorând nu mai puţin de cinci cervide fiind vorba despre un mascul şi patru căprioare din care trei erau gestante iar la vederea organelor de ordine au reuşit să se facă nevăzuţi.



„Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii au găsit un autoturism și mai multe butoaie din plastic, cu carne rezultată în urma tranșării animalelor iar pe drumul ce face legătura între comuna Cârlibaba și herghelia Lucina, un număr de trei tuburi metalice rezultate în urma folosirii pentru comiterea faptei, a armelor de foc. De asemenea, s-a stabilit că a participant la braconaj şi un alt autoturism de teren condus de un tânăr de 24 ani din, alături de alţi doi bărbaţi de 36 şi 49 de ani, toţi din orașul Borșa, judeţul Maramureș” ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Autovehiculul identificat la faţa locului a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor și indisponibilizat în curtea Poliției Municipiului Cîmpulung Moldovenesc iar verificările au stabilit că braconierii nici măcar nu sunt deţinători legali de arme sau muniţie pentru vânătoare.

„Cercetările sunt continuate pentru prinderea autorilor şi tragerea lor la răspundere” a mai adăugat Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version