A murit in timp ce pompierii luptau cu flacarile care ii cuprinsesera casa. Afla aici cum s-au petrecut lucrurile


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 59 de ani din localitatea Fundu Moldovei, judeţul Suceava, s-a stins din viaţă, în timp ce pompierii încercau să stingă incendiul izbucnit la locuinţa acestuia, vineri seara.

Potrivit Biroului de presă din cadrul ISU Suceava, pompierii Detaşamentului Câmpulung Moldovenesc împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Fundu Moldovei, au intervenit cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD, la sosirea echipajelor focul manifestându-se violent la acoperişul casei de locuit, construit din lemn şi acoperit cu şindril.

În timp ce militarii se luptau cu flăcările, proprietarul casei a decedat, acesta fiind cunoscut cu afecţiuni cardiace anterioare şi, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de către echipajul SMURD, nu s-a mai putut face nimic.

„Din primele cercetări, a rezultat că incendiul a izbucnit prin efect termic din cauza unui burlan de evacuare a fumului neprotejat corespunzător faţă de materialele combustibile”, ne-a declarat plt.maj. Alin Găleată, purtător de cuvânt în cadrul ISU Suceava.


Intră acum și în grupul de