Acasă Actualitate Batrana din Cornu Luncii, golita de peste 30 de milioane de lei...

Batrana din Cornu Luncii, golita de peste 30 de milioane de lei vechi de persoane necunoscute


Intră acum și în grupul de

O bătrână în vârstă de 78 de ani din localitatea Cornu Luncii, judeţul Suceava, a rămas fără toate economiile sale după ce locuinţa acesteia a fost vizitată de persoane necunoscute.

Incidentul a avut loc la finele lunii aprilie, pe parcursul zilei de duminică, pe când femeia era plecată la biserică. Când a revenit la domiciliu bătrâna a văzut că bunurile din şifoneriul aflat într-una dintre camere sunt răscolite dar conform declaraţiilor sale “nu a dat importanţă acestui lucru şi mai mult a aşezat toate lucrurile din nou în ordine” după cum am aflat de la Biroul de presă al IPJ Suceava.



Luni dimineaţă, victima a vrut să i-a câţiva bani din economii pentru a merge să-şi cumpere medicamente însă a observat că acestea au dispărut. Mai exact este vorba despre suma de peste 30 de milioane de lei vechi, bani ce se aflau puşi într-o cutie sub o masă din locuinţă.

Cercetările sunt continuate acum sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version