O fetita de cinci ani din Volovat, victima unui conflict izbucnit intre tatal ei si un tanar de 19 ani


Intră acum și în grupul de

O fetiţă de doar cinci ani din comuna Volovăţ, judeţul Suceava, a devenit pe parcursul zilei de marţi victima nevinovată a unui conflict spontan izbucnit între tatăl acesteia şi un tânăr consătean de 19 ani.

Conform datelor obţinute de la Biroul de presă al IPJ Suceava, totul s-a petrecut în jurul orelor 15:00, în apropierea zonei cunoscute sub denumirea de „Staţia de autobuz” din comună, ]n timp ce fetiţa se afla împreună cu părinţii şi sora ei pe imaşul comunal. Aici, tatăl minorei a avut un conflict spontan cu un tânăr de 19 ani care, potrivit cercetărilor efectuate de poliţişti, la un moment dat a aruncat cu un topor înspre cel cu care se certa. Bărbatul s-a ferit, dar coada toporului a lovit-o în zona capului pe fetiţa acestuia.

„Victima a fost transportată cu ajutorul unei ambulanțe la cea mai apropiată unitate spitalicească unde medicii au stabilit că are nevoie de circa 10 zile de îngrijiri medicale, cercetările fiind continuate de către polițiști față de tânăr sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe şi port fără drept al toporului în locuri publice”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de