Un tanar de 18 ani din municipiul Suceava a ramas fara telefon si fara 100 de lei, in urma unei inselatorii


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 18 ani din municipiul reşedinţă de judeţ a solicitat ajutorul poliţiştilor pe parcursul zilei de 1 Mai după ce şi-a dat seama că a fost înşelat de un alt tânăr pe care îl ştia din vedere.

Crezând că face o afacere bună, băiatul şi-a dat telefonul mobil şi a achitat şi suma de 100 de lei pentru a primi în schimb … nimic.

„În urma audierii părţii vătămate, a rezultat faptul că în jurul orei 14:00, victima s-a întâlnit într-o staţie de autobuz cu un tânăr pe care îl ştia din vedere şi s-a înţeles cu acesta să-i dea un telefon mobil şi suma de 100 lei în schimbul unui alt telefon, având încredere că în scurt timp îi va fi adus celălalt telefon pe care a promis că îl dă la schimb”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Pentru că aşteptarea se prelungea şi tânărul nu mai apărea la locul întâlnirii, păgubitul l-a sunat de pe telefonul prietenei sale, constatând că acesta este închis şi realizând că de fapt acesta şi-a însuşit telefonul şi suma de bani.

Cercetările sunt continuat de polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „abuz de încredere”, în vederea identificării autorului şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de