SUCT SA si FLORCONSTRUCT se vor ocupa de repararea strazilor din municipiul Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Licitaţia pentru repararea arterelor de circulaţie din municipiul reşedinţă de judeţ cu bani de la bugetul local a fost câştigată de o asociere formată din firmele sucevene SUCT SA si FLORCONSTRUCT SRL.

Conform declaraţiilor făcute de primarul Sucevei Ion Lungu, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de miercuri, după reluarea licitaţiei contestate într-o primă fază s-au prezentat cinci oferte, cea mai convenabilă în ceea ce priveşte costul lucrărilor pe tipuri de reparaţii fiind cea a asocierii dintre firmele locale amintite mai sus.

Conform proiectului, administraţia publică locală îşi doreşte ca în această vară să intervină pe nu mai puţin de 50 de artere de circulaţie din municipiu, fiind incluse străzi din toate cartierele sucevene, valoarea totală a lucrărilor ridicându-se la circa 14 milioane de lei (aproximativ 3 milioane de euro).

„Ne dorim să trecem la treabă cât mai repede, şi aşa s-a pierdut destul timp cu prima amânare, iar dacă nu vor exista contestaţii şi nu văd de ce ar fi, săptămâna aceasta vom semna contractul de atribuire a lucrărilor pentru ca echipele de muncitori să treacă la treabă cât mai curând posibil. În principal, vom aborda străzile prinse în proiect, în aşa fel încât să nu blocăm circulaţia rutieră, oferind în permanenţă rute alternative pentru fiecare stradă afectată de lucrări”, a declarat primarul municipiului, Ion Lungu.

Licitaţia pentru desemnarea firmei care va face lucrările de întreţinere şi de reparaţie a drumurilor din municipiul Suceava, pentru care Consiliul Local a alocat 14 milioane de lei, fusese suspendată după ce o firmă participantă a contestat prevederi din caietul de sarcini, iar Primăria a refăcut caietul de sarcini ţinând cont de observaţiile acestui competitor.


Intră acum și în grupul de