Minivacanta de 1 Mai a fost una plina de amenzi pentru politistii suceveni


Intră acum și în grupul de

Mulţi dintre locuitorii judeţului Suceava s-au bucurat de o minivacanţă binevenită în perioada 27 aprilie – 1 mai, dar nu acelaşi lucru se poate spune şi despre angajaţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Mai mult, în scopul impunerii unui climat de disciplină în rândul participanţilor la traficul rutier şi depistării conducătorilor auto, ce conduc autovehicule şi nu respectă regimul legal de viteză, precum şi a celor care conduc autovehicule pe drumurile publice după ce au consumat băuturi alcoolice, în perioada amintită, Serviciul Rutier Suceava, împreună cu birourile şi formaţiunile de profil din teritoriu, au sporit numărul echipajelor prezente pe principalele artere sucevene.

Rezultatele nu s-au lăsat aşteptate, organele de ordine fiind nevoite să scoată chitenţierele din buzunare de peste 1.200 de ori şi să aplice amenzi în valoare totală de aproximativ 233.000 de lei. Totodată, potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, au fost constatate 20 de infracţiuni, din care jumătate pentru alcoolemie.

În acelaşi timp, nu mai puţin de 56 de şoferi au rămas fără permisele de conducere, iar alte 10 certificate de înmatriculare au fost reţinute de poliţişti.


Intră acum și în grupul de