Inca un agent comercial a fost golit de banii pe incasari


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni se confruntă cu un nou caz în care un agent de vânzări din municipiul reşedinţă de judeţ a fost golit, pe parcursul zilei de luni, de banii proveniţi din încasări.

Conform datelor pe care le deţinem, agentul, un tânăr de 26 de ani, a rămas fără suma de aproape 60 de milioane de lei vechi, bani lăsaţi în maşina de serviciu.

„Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că autoutilitara aparţine unei societăţi comerciale şi este utilizată ca maşină de serviciu în activitatea de curierat rapid. În autoutilitară, tânărul a pus pe preşul din dreapta faţă o geantă tip laptop în care avea suma de 6.000 lei, reprezentând încasările din timpul zilei”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Dispariţia banilor a fost observată de partea vătămată de abia în jurul orelor 15:00, după ce tânărul a lăsat colete pe la diferiţi agenţi economici cât şi persoane fizice, iar apoi a mers la sediul unei unităţi bancare, pentru a depune încasările.

„Reclamantul a declarat că pe timpul cât lăsa coletele nu asigura autoutilitara, iar în prezent, s-au dispus măsuri pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului”, a mai adăugat Ionuţ Epureanu.

De la începutul acestui an, poliţiştii suceveni s-au confruntat cu cel puţin alte patru cazuri asemănătoare.


Intră acum și în grupul de