Inca un agent comercial a fost golit de banii pe incasari

Poliţiştii suceveni se confruntă cu un nou caz în care un agent de vânzări din municipiul reşedinţă de judeţ a fost golit, pe parcursul zilei de luni, de banii proveniţi din încasări.

Conform datelor pe care le deţinem, agentul, un tânăr de 26 de ani, a rămas fără suma de aproape 60 de milioane de lei vechi, bani lăsaţi în maşina de serviciu.

„Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că autoutilitara aparţine unei societăţi comerciale şi este utilizată ca maşină de serviciu în activitatea de curierat rapid. În autoutilitară, tânărul a pus pe preşul din dreapta faţă o geantă tip laptop în care avea suma de 6.000 lei, reprezentând încasările din timpul zilei”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Dispariţia banilor a fost observată de partea vătămată de abia în jurul orelor 15:00, după ce tânărul a lăsat colete pe la diferiţi agenţi economici cât şi persoane fizice, iar apoi a mers la sediul unei unităţi bancare, pentru a depune încasările.

„Reclamantul a declarat că pe timpul cât lăsa coletele nu asigura autoutilitara, iar în prezent, s-au dispus măsuri pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului”, a mai adăugat Ionuţ Epureanu.

De la începutul acestui an, poliţiştii suceveni s-au confruntat cu cel puţin alte patru cazuri asemănătoare.