Ucrainean ramas fara masina, dupa ce politistii suceveni i-au retinut-o pentru contrabanda cu tigari


Intră acum și în grupul de

Un ucrainean de 30 de ani cu reşedinţa în localitatea Hidişelu de Sus, judeţul Bihor, a rămas fără maşina proprietate, după ce poliţiştii suceveni i-au reţinut, luni după-amiază, autoturismul pentru contrabandă cu ţigări.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, ucraineanul a fost oprit în trafic de lucrătorii Secției nr.5 Poliție Rurală Botoșana pe DN 2, în dreptul localităţii Pătrăuţi, pentru un control de rutină, iar cu ocazia verificărilor în interiorul maşinii au fost identificate 550 de pachete de țigări fără documente legale de proveniență.

„Conducătorul auto a declarat că țigările le-a cumpărat de la un depozit din Republica Ucraina în vederea revânzării în municipiul Suceava și că nu posedă nici un act de provenienţă”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de peste 4.000 de lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar şoferul, pe lângă dosarul penal cu care s-a ales pentru contrabandă, a fost nevoit să-şi continue drumul pe jos deoarece autovehiculul a fost indisponibilizat de către poliţişti.


Intră acum și în grupul de