Acasă Actualitate Gheorghe Flutur a uitat de campania electorala si a mers in control...

Gheorghe Flutur a uitat de campania electorala si a mers in control pe santierele deschise cu bani europeni in judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Preşedintele în exerciţiu al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a lăsat deoparte campania electorală, pe parcursul zilei de miercuri, şi a mers în vizită de lucru pe şantierele derulate în judeţul Suceava prin proiecte care se bucură de finanţare europeană.

Una dintre localităţile avute în vedere a fost şi Volovăţ, una dintre comunele care este în plină dezvoltare a infrastructurii de apă, canalizare şi a celei rutiere, iar „în cel mai scurt timp, se va vedea o amplă schimbare la faţă”, după cum a declarat chiar şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur.



Prezent şi el la faţa locului, edilul-şef al comunei, Ion Halip, a dat asigurări că lucrările se derulează la capacitate maximă şi că în maxim trei luni de zile localitatea pe care o păstoreşte va arăta şi dânsa aşa cum şi-a dorit de mulţi ani încoace, aliniindu-se astfel în rândul celorlalte câteva zeci de alte comune sucevene care au beneficiat deja de astfel de proiecte.

Ioan Halip a spus că amplele lucrări derulate cuprind introducerea a peste 5,8 km de canalizare, aproape trei km de apă, mai mult de 3 km de drum modernizat, lucrări de îmbunătăţire a căminului cultural şi realizarea unei unităţi tip after-school.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a amintit că în paralel cu proiectul european, comuna Volovăţ va beneficia anul acesta şi de un dispensar uman, care se ridică la ora actuală cu fonduri alocate de la bugetul local şi cel al Consiliului Judeţean Suceava. Acesta urmează a fi dotat cu două cabinete de medicină generală, unul de ecografie şi un apartament destinat unui cadru medical ce va dori să se stabilească în comună.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version