Cutitar de 18 ani, cautat de politisti dupa ce a bagat in spital un consatean si apoi a disparut de acasa


Intră acum și în grupul de

Un băiat de abia ajuns la vârsta majoratului este cautat acum de politisti după ce şi-a înjunghiat un consătean, iar apoi a dispărut de la domiciliu.

Conform datelor obţinute de la Biroul de presă al IPJ Suceava, duminică, în jurul orei 20:40, prin numărul de urgenţă 112, organele de ordine au fost sesizate despre faptul că la Unitatea de Asistență Medicală Socială Mălini s-a prezentat o persoană de sex masculin care prezenta urme de tăieturi pe corp.

„Având în vedere cele sesizate, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Fălticeni, care a constatat că în unitatea spitalicească a fost adus un tânăr de 22 ani, din comuna Slatina, iar după ce i s-a acordat primul ajutor, victima a fost urcată într-un autoturism particular și transportată la Spitalul Municipal Fălticeni”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Imediat, s-a luat legătura telefonică cu şoferul maşinii care a relatat că în timp ce se deplasa cu autoturismul proprietate, pe raza localităţii Slatina, judeţul Suceava, a fost oprit de o persoană de 18 ani, din aceeași localitate, moment în care prietenul său, aflat pe locul din dreapta faţă, a coborât din mașină, iar cei doi s-au luat la ceartă, tânărul fiind lovit cu un cuțit.

În urma leziunilor suferite, victima a fost transferată la Spitalul Județean Suceava cu diagnosticul „multiple plăgi înjunghiate în zona hemitoracelui stâng și hipocondru stâng”, pentru intervenții chirurgicale.

„Suspectul de comitere a faptei a fost căutat atât la domiciliu cât și pe raza comunei Slatina şi până în prezent nu a fost identificat, iar victima urmează să fie examinată de medicul legist, în funcție de concluziile medico-legale urmând a se dispune procedural”, a mai adăugat insp. Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de