Acasă Actualitate Inca un taximetrist sucevean a cazut victima unor tineri beti si recalcitranti

Inca un taximetrist sucevean a cazut victima unor tineri beti si recalcitranti


Intră acum și în grupul de

La distanţă de doar câteva zile după ce un taximetrist din municipiul reşedinţă de judeţ a fost bătut pentru că a refuzat să transporte mai mulţi tineri decât permite legislaţia cu maşina tip taxi, un nou atac a fost înregistrat în Suceava.

Este vorba tot despre un taximatrist din Suceava, în vârstă de 31 de ani, care a devenit victima unor tineri beţi şi reclacitranţi luni noapte, în jurul orelor 21:50, pe când se afla de serviciu.



Conform declaraţiilor făcute de insp.princ. Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava, la faţa locului, s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că atacul agresorilor a venit pe când taximetristul se afla în aşteptare parcat pe bulevardul George Enescu, iar în zonă au venit trei tineri necunoscuţi care din motive necunoscute au început să-i adreseze cuvinte jignitoare conducătorului auto, după care unul dintre ei a luat firma de taxi de pe cupola maşinii şi a lovit luneta autoturismului pe care a spart-o, după care cei în cauză au fugit de la locul faptei.

În ambele cazuri înregistrate până acum, organele de ordine nu au reuşit să afle cine sunt autorii faptelor, dar cercetările sunt continuate.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version