De Rusalii, batai pe banda rulanta in judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

De Rusalii, un pahar de alcool consumat în plus a făcut ca vechile certuri dintre diferite persoane să revină în mintea consumatorilor iar apoi de la o vorbă până la acte de violenţă nu a fost decât un pas.

Nu mai puţin de cinci incidente grave au fost semnalate poliţiştilor doar pe parcursul zilei de duminică după ce diferite persoane au avut nevoie de intervenţia cadrelor medicale pentru acordarea îngrijirilor de specialitate în urmă rănilor suferite.

Unul dintre cazuri , potrivit IPJ Suceava, a fost înregistrat în jurul orelor 17:00 pe un drum comunal de pe raza satului Băneşti, comuna Fântânele când un tânăr de 23 de ani din localitate s-a întâlnit cu doi fraţi, consăteni de-ai acestuia, unul de 29 iar celălalt de 17 ani.

Pe fondul unor neînţelegeri mai vechi fraţii au tăbărât pe victimă lovind-o cu pumnii şi picioarele în zona feţei chiar şi când aceasta a căzut la pământ.

Tânărul a fost preluat de o ambulanţă după ce a fost găsit de un localnic care a sunat la salvare şi transportat la spital. Tot pe mâna medicilor au ajuns şi doi soţi din comuna Slatina, judeţul Suceava. Bărbatul de 57 de ani şi partenera de viaţă a acestuia de 55 de ani au fost atacaţi duminică în jurul orelor 19:30 pe când se aflau chiar în centrul localităţii.

Conform Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, agresorii au fost un consătean de 53 de ani şi fiul acestuia, care şi-au lovit victimele cu sticlele de bere pe care le aveau în mână.

Cei doi soți au fost transportați la Spitalul Municipal Fălticeni în vederea acordării îngrijirilor medicale și au fost internați, fiind stabili hemodinamici. În ambele cazuri poliţiştii au întocmit dosare penale pentru „lovire sau alte violențe” și „ultraj contra bunelor moravuri”.


Intră acum și în grupul de