Hoti prinsi in flagrant in timp ce dadeau o spargere la un service auto din Suceava


Intră acum și în grupul de

Doi tineri puşi pe furat au fost prinşi de organele de ordine în noaptea de luni spre marţi, după ce poliţiştii au organizat un flagrant la un service auto ce îşi derulează activitatea pe raza municipiului reşedinţă de judeţ.

Hoţii şi-au făcut apariţia în jurul orelor 22:00. Unul dintre ei, de 17 ani, din comuna Adâncata, care era şi angajat al societăţii a escaladat gardul împrejmuitor al firmei şi printr-un geam termopan lăsat deschis din timpul zilei tot de el a scos din service-ul auto patru anvelope pe care le-a aruncat peste gard celuilalt tânăr, un taximetrist sucevean de 25 de ani, venit la furat cu maşina de serviciu.

Pe când se pregăteau să încarce cauciucurile în maşină cei doi au fost luaţi pe sus de organele de ordine.

“Din cercetări, s-a stabilit că fapta a avut loc în urma unei înţelegeri prealabile între cei doi care s-au întâlnit la sediul societăţii furate. Prejudiciul în valoare de 1.200 de lei a fost recuperat şi restituit unităţii economice iar tinerii sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, ne-a declarat insp.princ. Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de