Cerere de impacare cu fosta sotie, facuta cu bata de un tanar de 23 de ani in localitatea Veresti, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 23 de ani din localitatea Vereşti, judeţul Suceava, a vrut să se împace cu fosta soţie apelând la bâtă ca element de convingere.

Conform datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, cererea de împăcare a fost făcută de tânăr, vineri seară, când a mers în vizită la domiciliul fostului său socru pentru a purta discuţii în vederea împăcării cu soţia sa, împreună cu care are un copilaş de doar 6 luni.

Întrucât nu s-au înţeles, imediat a început scandalul între ei, iar tânărul, supărat din cauza răspunsurilor primite nu a stat mult pe gânduri, a mers acasă şi a revenit însoţit de fratele său de 17 ani.

„În faţa porţii locuinţei fostului socru, cei doi l-au luat la bătaie cu o bâtă din lemn pe proprietarul gospodăriei, victime căzând şi copii acestuia care au încercat să-i sară în ajutor şi care au primit mai multe lovituri în zona capului, după care cei doi agresori au fugit”, ne-a declarat insp.princ. gabriel Panţiru, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

La faţa locului, a fost solicitată o ambulanţă care i-a transportat pe bărbat şi pe unul dintre băieţii lui la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar cercetările fiind continuate de poliţişti, în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale urmează a se face încadrarea juridică a faptei şi dispunerea procedurală.


Intră acum și în grupul de