Bataie la caderea intunericului intre trei barbati din orasul Brosteni, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Organele de ordine din cadrul Poliţiei oraşului Broşteni vor trebui să descoase iţele unei bătăi în toată regula ce a avut loc între trei bărbaţi din localitate, marţi în jurul orelor 22:00.

Oamenii legii au fost solicitaţi în ajutor prin numărul de urgenţă 112 de un bărbat de 49 de ani. Cercetările efectuate la faţa locului au stabilit că totul a pornit după ce persoana care a sunat la poliţie a fost vizitată de un vecin de 83 de ani, iar la plecare, după ce l-a condus, la un moment dat, a auzit un strigăt de ajutor care venea din partea lui. A plecat spre poartă, iar în dreptul curţii unui alt vecin, D.Neculai de 58 de ani, a observat cum bătrânul a fost trântit la pământ şi lovit de acesta cu pumnii.

Omul a sărit imediat în ajutorul victimei şi a încercat să aplaneze conflictul, dar a fost şi el agresat de D.Neculai care a încercat să-l lovească cu un cuțit pe care îl avea în mână, atingând-ul peste față și frunte, provocându-i două leziuni.

Surprinzător, din toată altercaţia, cel mai şifonat a ieşit tot agresorul care a suferit multiple leziuni, iar până la sosirea echipei de cercetare, acesta a fost preluat de către o ambulanță și transportat la Centrul Medico-Social Broșteni, unde i s-a acordat primul ajutor, după care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgenţă Suceava.

„Atât bătrânul de 83 de ani cât şi vecinul de 49 de ani care a sărit în ajutor declară că ei nu l-au lovit pe D.Neculai, însă din cauza stării de ebrietate în care se afla, ar fi căzut de mai multe ori, lovindu-se de partea carosabilă și de gardul din afara părții carosabile”, ne-a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Gabriel Panţiru

Din primele verificări, a rezultat că între D.Neculai și bătrân există o stare conflictuală veche, cei în cauză mai având altercații, pentru rezolvarea litigiilor ajungând şi la instanța de judecată.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii faptei.

Tot marţi noapte, dar în jurul orelor 23:30, o altă persoană a ajuns bătută la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava. Din datele pe care le deţinem, victima este un tânăr de 34 de ani din localitatea Şcheia care a fost lovit cu pumnii şi picioarele de doi consăteni, unul de 36 de ani, iar celălalt de 27 de ani.

În acest caz, organele de ordine au întocmit pe numele celor doi agresori dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe și amenințare, urmând să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de