Vacanta de 5 stele in Dubai, oferita de Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Iulius Mall Suceava pune la bătaie o vacanţă de 5 stele, un incredibil sejur all inclusive în Dubai şi peste 3.500 de premii instant la cumpărăturile făcute până în data de 17 iunie 2012, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit acestora, primii 200 de clienţi ai fiecărei zilele primesc, la cumpărături de minimum 100 lei din magazinele Iulius Mall, premii pe loc: vouchere de cumpărături, şedinţe de bronzat, cosmetice, îngheţată sau răcoritoare. „Toţi cei care fac shopping participă la tombola din 17 iunie, de la ora 17.00, răsplătită cu o vacanţă de vis în Dubai. 7 zile la hotelul Jabel Ali de 5 stele, în regim all inclusive, vor fi petrecute de un client Iulius Mall alături de partenerul sau partenera de viaţă”, arată organizatorii.

„Picnic de 5 stele” oferit de Iulius Mall pe Facebook

Până în data de 18 iunie 2012, fanii Iulius Mall Suceava pe Facebook participă la 3 tombole speciale dacă încarcă o fotografie spectaculoasă. „Imaginea trebuie să ilustreze o ieşire în aer liber alături de prieteni, iar câştigătorii primesc un set de picnic de peste 200 lei (grătar, colecţie de condimente rustice, şorţ, cleşte şi alte ustensile pentru grătar, dar şi un hamac). Fiecare concurent încarcă o imagine, consultă regulamentul şi, dacă este declarat câştigător, Iulius Mall îi oferă unul din cele 3 premii. Ultima extragere a campaniei are loc pe 18 iunie 2012”, transmit organizatorii.


Intră acum și în grupul de