S-a deschis cea de-a XI-a editie a „Salonului Auto Bucovina”, in parcarea Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Parcarea Shopping City Suceava a găzduit vineri, în jurul prânzului, deschiderea oficială a celei de-a XI-a ediţie a „Salonului Auto Bucovina”, la al cărui start s-au aliniat peste 20 dintre cele mai renumite mărci auto, cu peste 50 de modele de maşini.

La manifestarea organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în parteneriat cu shopping mall-ul sucevean, a participat şi preşedintele ales al Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor.

“Dinamica în zona auto a căpătat o turnură mai puţin fastă pentru noi. Ştiu acest lucru din discuţiile pe care le-am avut cu importatorii şi vânzătorii din zona de service, care au recunoscut o scădere destul de mare vânzărilor în ultimii ani. Există însă noile variante mai ieftine de maşini apărute pe piaţă în sectorul pentru persoanele cu venituri mai mici. De asemenea, există potenţial şi pentru maşinile de lux. Ne dorim oferte competitive şi din punct de vedere comercial, nu doar tehnic, pentru că suntem în secolul vitezei, iar maşina este foarte importantă”, a declarat Cătălin Nechifor.

Prezent la eveniment, prefectul Sucevei, Florin Sinescu a declarat: „Industria auto reprezintă un barometru important pentru dezvoltarea societăţilor. Într-adevăr a trecut o perioadă foarte grea şi peste această industrie, dar piaţa auto s-a reconfigurat foarte rapid, fiind regândite ofertele şi modelele care acum sunt foarte prietenoase”.

„Salonul Auto Bucovina” rămâne deschis publicului sucevean în perioada 15 – 17 iunie 2012, şi poate fi vizitat zilnic între orele 10:00 – 18:00. Manifestarea este specializată în autoturisme; autoturisme de teren; microbuze, autocare; vehicule utilitare uşoare; autocamioane; biciclete, motorete, scutere, ATV-uri; motociclete; echipamente şi accesorii pentru autovehicule, echipamente şi aparatură pentru service auto, piese şi accesorii auto; Car Audio & Security; tuning; închirieri auto; şcoli de şoferi; echipamente şi aparate pentru sport şi agrement auto şi altele.

Pe perioada salonului va avea loc şi cea de-a V-a ediţie a târgului de servicii bancare şi asigurări Expo Finance 2012.

Evenimentul se bucură de prezenţa Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a Serviciului de Descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava şi a Autorităţii Rutiere Române.

„În cadrul târgului va fi organizată o tombolă, iar participanţii vor putea câştiga curse gratuite oferite de pista de karting Tokyo Drift din parcarea Shopping City Suceava, zboruri cu planorul oferite de Aeroclubul << Grigore Baştan >> Suceava şi zboruri cu parapanta oferite de Asociaţia Sportivă de Zbor << Cumullus >> .

De asemenea, pe perioada evenimentului vor avea loc sesiuni de drive test cu modelele participante la expoziţie, demonstraţii de karting şi moto, precum şi demonstraţii de drift cu Răzvan LKN Frăţianu, Campionul Naţional din 2011 şi singurul pilot sucevean din Campionatul European de Drift “King of Europe” şi membru fondator al Federaţiei Române de Drift”, au precizat organizatorii.


Intră acum și în grupul de