Nu stie exact cum i-au disparut banii, dar a facut totusi plangere la politie


Intră acum și în grupul de

Lucrătorii Secţiei de Poliţie Burdujeni vor trebui să afle cum i-au dispărut banii unui băcăuan de 63 după ce, luni după-amiază, acesta a depus o plângere prin care afirmă că persoane necunoscute i-au furat portofelul într-un magazin mixt din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava.

Conform informaţiilor obţinute de la Biroul de presă al IPJ Suceava, în urma verificărilor efectuate până acum, s-a stabilit că luni, în jurul orelor 09:00, victima a plecat din municipiul Bacău cu autoturismul proprietate personală cu intenţia de a ajunge în municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani.

„Din conţinutul declaraţiei rezultă faptul că, reclamantul a oprit la o staţie pentru alimentare cu carburant din municipiul Bacău, unde din borsetă a scos portofelul ce conţinea acte şi valori, lăsându-l pentru scurt timp pe o tejghea în apropierea lui până a achitat carburantul. Din acea locaţie, nu a mai oprit până în municipiul Suceava, cartierul Burdujeni, unde a intrat într-un magazin mixt pentru a cumpăra unele produse alimentare. Reclamantul a declarat că pe raza municipiului Suceava nu a umblat la borseta în care se afla portofelul, achitând produsele cumpărate, o apă tonică şi o franzelă, cu alţi bani ce îi avea în buzunarul de la piept al hainei, iar cât timp s-a aflat la acel magazin reclamantul a declarat că de el nu s-a apropiat nicio persoană”, ne-au comunicat sursele citate.

După ce a făcut cumpărăturile bărbatul s-a deplasat mai departe spre municipiul Dorohoi, oprind în localitatea Vârfu Câmpului pentru a alimenta autoturismul. Aici a constatat că din portofel i-au dispărut banii şi nu este vorba de o sumă mică, adică 1.000 de euro şi 800 de lei.

„După ce a constatat lipsa, reclamantul şi-a continuat drumul spre municipiul Dorohoi, iar după ce a parcurs 10 km, s-a hotărât să anunţe poliţia, sesizând evenimentul prin serviciul 112 şi întorcându-se în municipiul Suceava, pentru a reclama în scris acest lucru”, ne-a mai transmis IPJ Suceava.

Cercetările sunt continuat de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.


Intră acum și în grupul de