Nu stie exact cum i-au disparut banii, dar a facut totusi plangere la politie

Lucrătorii Secţiei de Poliţie Burdujeni vor trebui să afle cum i-au dispărut banii unui băcăuan de 63 după ce, luni după-amiază, acesta a depus o plângere prin care afirmă că persoane necunoscute i-au furat portofelul într-un magazin mixt din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava.

Conform informaţiilor obţinute de la Biroul de presă al IPJ Suceava, în urma verificărilor efectuate până acum, s-a stabilit că luni, în jurul orelor 09:00, victima a plecat din municipiul Bacău cu autoturismul proprietate personală cu intenţia de a ajunge în municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani.

„Din conţinutul declaraţiei rezultă faptul că, reclamantul a oprit la o staţie pentru alimentare cu carburant din municipiul Bacău, unde din borsetă a scos portofelul ce conţinea acte şi valori, lăsându-l pentru scurt timp pe o tejghea în apropierea lui până a achitat carburantul. Din acea locaţie, nu a mai oprit până în municipiul Suceava, cartierul Burdujeni, unde a intrat într-un magazin mixt pentru a cumpăra unele produse alimentare. Reclamantul a declarat că pe raza municipiului Suceava nu a umblat la borseta în care se afla portofelul, achitând produsele cumpărate, o apă tonică şi o franzelă, cu alţi bani ce îi avea în buzunarul de la piept al hainei, iar cât timp s-a aflat la acel magazin reclamantul a declarat că de el nu s-a apropiat nicio persoană”, ne-au comunicat sursele citate.

După ce a făcut cumpărăturile bărbatul s-a deplasat mai departe spre municipiul Dorohoi, oprind în localitatea Vârfu Câmpului pentru a alimenta autoturismul. Aici a constatat că din portofel i-au dispărut banii şi nu este vorba de o sumă mică, adică 1.000 de euro şi 800 de lei.

„După ce a constatat lipsa, reclamantul şi-a continuat drumul spre municipiul Dorohoi, iar după ce a parcurs 10 km, s-a hotărât să anunţe poliţia, sesizând evenimentul prin serviciul 112 şi întorcându-se în municipiul Suceava, pentru a reclama în scris acest lucru”, ne-a mai transmis IPJ Suceava.

Cercetările sunt continuat de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.