Primarul Sucevei: „Prioritatea de grad 0 pentru mine este de a asigura apa calda si caldura in Suceava, la iarna”


Intră acum și în grupul de

Conferinta de presa la sediul Primariei Suceava

Ion Lungu, primarul municipiului resedinta de judet

TEXT LIVE:

“Primaria Suceava a luat masuri de amenajare a cinci puncte de prim ajutor in oras pentru canicula. Vom asigura asistenta de specialitate si apa potabila.

Prioritatea de grad 0 pentru mine e de a asigura apa calda in Suceava si caldura la iarna. Am discutat cu Termica strategia pentru iarna 2012-2013.

Am trimis o scrisoare ferma celor de la Adrem Invest si vom intra in CL cu o propunere referitor la colaborarea viitoare cu ei.

Astept sa depun juramantul si sa discut cu presedintele CJ, Catalin Nechifor, proiectele comune pe care le avem in derulare.

Ii voi propune domnului Nechifor un partenariat public-privat pentru realizarea complexului sportiv de la intrarea in municipiu. Sunt convins ca vom gasi solutii.

Pe 21 iunie, la ora 12, va avea loc sedinta de constituire a CL. Vom avea desemnarea viceprimarilor. Voi insista sa avem o noua sedinta de CL foarte repede.

Primaria a cheltuit 298.000 de lei pentru alegeri. 261.000 de lei sunt indemnizatii si impozite la stat. Avem prinsa in buget suma de 400.000 de lei.

Cu ocazia Zilelor Sucevei, vom sarbatori 15 cupluri care implinesc 50 ani de casatorie. In total, au fost sarbatoriti, pana acum, 782 de cupluri care sunt model.

Carbunele la Termica a costat 50 milioane lei. 15 milioane a platit Primaria. Fac apel la suceveni pentru ca sunt restante la populatie daca vrea sa aiba caldura.

Dupa opinia mea, realizarea unui operator unic de termoficare cum a spus Nechifor e viabila, subscriu la ea, dar trebuie vazut exact cu creionul in mana.

Voi vedea in perioada urmatoare daca voi mai ramane presedinte al Organizatiei Municipale Suceava a PDL. Deocamdata, ma concentrez pe administratia publica.”


Intră acum și în grupul de