Acasă Actualitate Noul presedinte al CJ Suceava va participa la simpozinul „Dialog Bucovinean” de...

Noul presedinte al CJ Suceava va participa la simpozinul „Dialog Bucovinean” de la Viena


Intră acum și în grupul de

Administraţia judeţeană suceveană a primit o invitaţie din partea Ambasadei Austriei la Bucureşti pentru a participa la cea de-a doua ediţie a unui simpozion intitulat „Dialog Bucovinean”, care va avea loc la Viena, în data de 4 iulie, şi la care vor fi prezenţi şi reprezentanţi din Ucraina şi Austria.

Noul preşedinte USL al Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor a declarat, în cadrul primei şedinţe a Consiliului Judeţean Suceava, că la această întâlnire va fi însoţit de o delegaţie de 10 oameni de afaceri din judeţul Suceava. „Am făcut parte din Bucovina şi vreau să le mulţumesc celor din Viena pentru ideea de a susţine acest tip de dialog bucovinean. Vom merge acolo împreună cu o delegaţie de oameni de afaceri, care vor participa la o dezbatere în prezenţa domnului ambasador al Austriei în România, dezbatere realizată împreună cu Ministerul Federal al Afacerilor Europe şi Internaţionale al Republicii Austria”, a spus Nechifor.



El a mai adăugat că o altă invitaţie, pe care a primit-o destul de târziu de la compartimentul tehnic al CJ Suceava, a fost adresată de către Departamentul de Nord din Franţa, regiune cu care administraţia judeţeană are încheiat un protocol de colaborare. Cătălin Nechifor a spus că va fi prezent în perioada 26 – 28 iunie a.c. la Lille, acolo unde va avea loc un proiect economic şi comercial, la care vor participa şi mai mulţi agenţi economici suceveni.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version