Scandal de proportii in Costana, judetul Suceava, aplanat de politisti si de un echipaj de mascati al Serviciului de Interventie Rapida


Intră acum și în grupul de

Un scandal de proporţii izbucnit duminică seara la un local de pe raza localităţii Costâna, judeţul Suceava, a fost potolit doar dupa ce au intervenit politiştii Secţiei 5 Rurale Botoşana şi un echipaj de mascaţi de la IPJ Suceava.

Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, bătaia a început în jurul orelor 20:30, când un sucevean de 38 de ani şi fiul său (cetăţean italian) se aflau într-un local din Costâna, iar între ei şi patronul barului a pornit o ceartă în urma căreia cei doi au fost agresaţi de proprietar.

Speriaţi, atât tatăl cât şi fiul au fugit din local, abandonând în interiorul acestuia un scuter, dar nu înainte de a suna neamurile să le cheme în ajutor. Imediat, la faţa locului, s-au prezentat cu un autoturism trei bărbaţi din municipiul reşedinţă de judeţ, cu vârste cuprinse între 20 şi 39 de ani, dar şi un echipaj de poliţie.

„Pe timpul desfășurării cercetărilor, patronul localului a început să-i provoace la scandal pe tinerii din municipiul Suceava, prin proferarea de injurii și prin gesturi indecente și a aruncat cu scaune în ei. Ulterior, proprietarul a spart geamul barului propriu, după care a ieșit în afara localului continuând cu adresarea de cuvinte jignitoare și a lovit cu piciorul un autoturism, căruia i-a deformat și zgâriat bara dreapta față”, ne-au comunicat sursele citate.

Tinerii suceveni au intervenit atunci pentru a-l opri pe agresor să nu distrugă autoturismul, lovindu-l cu pumnii, moment în care polițiștii au procedat la somarea participanților și scandalul a fost oprit. Întrucât situația risca să degenereze, s-a procedat la solicitarea intervenției SIR din cadrul IPJ Suceava, iar cercetările sunt continuate în acest caz sub aspectul comiterii infracțiunilor de „distrugere” și „lovire și alte violențe”.


Intră acum și în grupul de