De „Zilele Sucevei”, amenzi de aproape un miliard de lei vechi, date de politisti


Intră acum și în grupul de

Un număr impresionant de controale derulate pe parcursul celor trei zile de sărbătoare pentru municipiul reşedinţă de judeţ, de organele de specialitate din cadrul IPJ Suceava, au adus amenzi în valoare totală de peste 930 de milioane de lei vechi.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, controalele au fost derulate pentru asigurarea şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică cu ocazia Sânzienelor, fiind vorba de un număr de aproape 150 de controale şi acţiuni în care au fost angrenaţi ofiţeri şi agenţi de poliţie rutieră, ordine publică, investigaţii criminale, investigarea fraudelor şi intervenţie rapidă.

Conform aceloraşi surse au fost verificate 70 de unităţi comerciale şi circa 30 de obiective asigurate cu pază. Numărul amenzilor acordate în timpul acţiunilor se ridică la peste 380.

Nici pe arterele de circulaţie rezultatele nu au lipsit, fiind reţinute 19 permise de conducere, iar alţi 11 conducători auto au rămas fără certificatele de înmatriculare ale maşinilor.


Intră acum și în grupul de