Dragoste cu nabadai si urmariri cu faetoanele intre doua familii din judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Dragostea dintre două persoane s-a transformat, pe parcursul zilei de miercuri, în mărul discordiei dintre două familii din judeţul Suceava.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, totul a avut loc în jurul orelor 13:30, după ce o tânără de 23 de ani din localitatea Mălini, judeţul Suceava, care locuieşte fără forme legale în comuna Şcheia, împreună cu concubinul acesteia, s-a deplasat cu un atelaj hipo la gospodăria particulară a unui localnic pentru a o aduce acasă pe fiica proprietarului care s-a hotărât să se despartă de partenerul ei de viaţă.

Predarea tinerei către familie s-a făcut în mod amiabil după care “transportatorii” au plecat spre domiciliu dar, potrivit surselor menţionate, în timp ce se deplasau pe drumul agricol dintre satele Șcheia și Sf. Ilie, au fost ajunși din urmă de un alt atelaj hipo condus de tatăl fetei în care se afla întreaga familie cât şi două ajutoare, doi tineri care locuiesc fără forme legale în aceeaşi localitate cu părinţii tinerei.

Imediat, între aceștia a început un scandal care a degenerat, iar unul dintre tineri a lovit-o cu o rangă peste spate pe tânără, iar mama fetei adusă acasă a tras-o de păr și a lovit-o cu palmele, în timp ce celelate persoane încercau să-l bată pe concubinul victimei.

În cauză s-a întocmit dosar penal față de agresori sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „amenințare”, „lovire sau alte violenţe” şi „port, fără drept de obiecte anume confecționate pentru lovire”, ne-a mai comunicat IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de