Doua persoane s-au ales cu rani grave, in urma unor accidente rutiere petrecute pe parcursul zilei de joi


Intră acum și în grupul de

Două incidente rutiere înregistrate pe parcursul zilei de joi au trimis doi bărbaţi pe mâna medicilor, ambii cu fracturi la antebraţul stâng.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, primul accident a avut loc în jurul orelor 12:30, pe DJ 178C, pe raza comunei Bilca, când un şofer de 40 de ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de un autovehicul condus de un sucevean de 59 de ani, intrând în coliziune.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a şoferului imprudent , care a fost diagnosticat cu „fractură antebraţ stâng”, necesitând pentru vindecare 40-45 de zile de îngrijiri medicale, precum şi rănirea uşoară a unei pasagere din prima maşină, de 53 ani, din municipiul Suceava.

Cel de-al doilea incident a avut loc la orele 17:30, pe DN 29A, în afara municipiului reşedinţă de judeţ, unde, potrivit surselor citate, o tânără de 20 de ani, din comuna Adâncata, în timp ce conducea autoturismul, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit suprafaţa carosabilă şi s-a răsturnat în şanţul din dreapta drumului.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a pasagerului din autoturism, tatăl fetei, care a fost diagnosticat cu „fractură antebraţ stâng şi contuzie umăr stâng”, necesitând pentru vindecare circa 30 de zile de îngrijiri medicale.

În ambele cazuri, toţi conducătorii auto implicaţi în accidente au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru toţi şoferii.


Intră acum și în grupul de