Peste 1.200 de persoane au participat la cea de-a II-a editie „Expo Jobs Bucovina”, la Suceava


Intră acum și în grupul de

Peste 1.200 de persoane au participat la cea de-a II-a ediţie a celui mai mare târg de locuri de muncă din Suceava “Expo Jobs Bucovina”, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii biroului de presă din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava.

Potrivit acestora, evenimentul, organizat în zilele de 28 şi 28 iulie în incinta Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava, a reunit peste 25 dintre cele mai importante companii, atât din ţară cât şi din strşinştate, care au oferit peste 90 de locuri de muncă. Dintre ele putem enumera: Egger Romania, Groupama, Loial Impex, Generali Asigurari, Continental Hotels, Centrul de Cariera Krevin, Best Western Bucovina – Club de Munte, Auto Schunn, Carrefour, Easy Call, Allianz Tiriac, Revine Impex, Taco Loco, Modin, Fontur, Nereida, Nord Scala si multe altele.

“Considerăm ca cea de-a II-a editie Expo Jobs Bucovina şi-a atins obiectivul propus, şi anume acela de a pune la dispoziţia persoanelor aflate în cautarea unui loc de muncă şi a ofertei de locuri de muncă disponibile, precum şi participanţilor un număr cât mai mare de potenţiali candidaţi pentru posturile oferite de către acestia. In urma chestionării participanţilor ofertanţi de locuri de muncă, peste 90% dintre aceştia şi-au exprimat dorinţa de a participa şi la următoarea ediţie, ceea ce ne bucură şi ne obligă în acelaşi timp să realizăm şi pe viitor astfel de manifestări, acest eveniment promovând în acelaşi timp şi portalul locurilor de muncă de pe site-ul Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava – www.ccisv.ro/jobs. Nu în ultimul rând, dorim să mulţumim partenerilor noştri care au contribuit la organizarea acestui eveniment, partenerilor media, participantilor şi vizitatorilor acestui eveniment”, a declarat Lucian Gheorghiu, directorul general al Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava.

Reamintim că cea de-a II-a ediţie Expo Jobs Bucovina a fost organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în parteneriat cu Shopping City Suceava, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava, Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava şi Universitatea “Ştefan cel Mare” Suceava.


Intră acum și în grupul de