Doua accidente de circulatie petrecute pe fondul depasirilor neregulamentare


Intră acum și în grupul de

Viteza excesivă şi neatenţia la volan au făcut ca pe parcursul după-amiezii de vineri în judeţul Suceava să se înregistreze două accidente grave de circulaţie după ce şoferii maşinilor vinovate de producerea incidentelor rutiere s-au angajat în depăşiri.

Potrivit IPJ Suceava, unul dintre accidente a avut loc în jurul orelor 17:00, în afara municipiului Rădăuţi, pe DN 17. Aici, un tânăr de 25 de ani, din comuna Marginea, în timp ce conducea autoturismul, s-a angajat în depăşirea unui autovehicul care circula în faţa sa, fără a se asigura corespunzător.

În depăşirea aceleaşi maşini era deja angajat un alt autoturism condus de şofer de 20 de ani, din aceeaşi comună şi a intrat în coliziune laterală cu acesta, care a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, lovind o cabalină aflată în partea dreaptă a părţii carosabile după care a intrat în coliziune cu stâlpul de la poarta de acces a unei societăţi comerciale.

Cel de-al doilea incident auto a avut loc aproape de orele 20:00 în afara localităţii Horodnic de Jos, judeţul Suceava, pe DN 2H, când un tânăr de 20 de ani, din comuna Voitinel, s-a angajat în depăşirea unui autoturism care circula în faţa sa, acroşându-l în partea stângă spate, situaţie în care cei doi conducători au pierdut controlul asupra direcţiei de mers, lovind un copac de pe marginea dreapta a drumului şi un podeţ.

Din fericire în ambele cazuri nu s-au înregistrat persoane decedate iar tuturor conducătorilor auto le-a fost efectuată testarea cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.


Intră acum și în grupul de