Atacat de doua persoane, pe cand dormea linistit intr-unul din dormitoarele din casa mamei sale


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 27 de ani din capitala ţării, venit în vizită la mama sa, în localitatea Măriţei, comuna Dărmăneşti, judeţul Suceava, a fost atacat în propriul dormitor, pe când dormea, de doi tineri din localitate cu care are de rezolvat câteva afaceri neterminate.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, tânărul s-a prezentat la Poliția Municipiului Suceava, duminică, în jurul orelor 04:00, sesizând faptul că, a fost agresat fizic de către două persoane, după ce cu aproximativ o oră înainte, în timp ce dormea într-una din camerele locuinței mamei sale, a fost trezit din somn de un localnic de 32 de ani și consăteanul acestuia de 27 de ani, care pătrunseseră fără drept în curte și locuință.

Fără a sta prea mult la discuţii, cei doi au tăbărât asupra tânărului bucureştean aplicându-i mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele. Din declarația victimei, a rezultat că totul s-a petrecut pe fondul unor divergențe existente între cei trei, care fac referire la niște datorii financiare neachitate.

În ajutorul tânărului a sărit o altă persoană de sex masculin aflată în casă, care l-a prins pe unul din agresori de mâini, iar victima a reuşit să fugă, stând ascunsă până la plecarea agresorilor, iar apoi a revenit în locuință, s-a îmbrăcat și a plecat cu autoturismul proprietate la Poliția Municipiului Suceava, unde a reclamat cele întâmplate. Pe drum, a constatat faptul că agresorii i-au sustras şi plăcuțele cu numerele de înmatriculare.

„În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violențe și furt calificat, urmând să se dispună procedural”, ne-au mai comunicat sursele citate.


Intră acum și în grupul de