Agent de paza, batut pe strada de un tanar de 19 ani din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, angajat al unei societăţi de pază şi protecţie, a fost bătut pe parcursul zilei de luni, în plină stradă, de un tânăr de 19 ani din municipiul reşedinţă de judeţ.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, agentul era în timpul serviciului, iar în jurul orelor 14:45, pe când se afla în zona intersecţiei Mărăşeşti împreună cu un coleg de-al său, l-a agresat fără nici un motiv pe un tânăr de 18 ani din localitatea Zvoriştea, judeţul Suceava.

Băiatul era însoţit de un prieten care a apelat o cunoştinţă din oraş solicitându-i sprijin. La scurt timp, tânărul de 19 ani chemat în ajutor şi-a făcut apariţia în zonă începând discuţiile cu agenţii de pază.

“La un moment dat, profitând de un moment de neatenţie, tânărul l-a lovit cu pumnul în zona feţei pe angajatul societăţii de pază, provocându-i acestuia un traumatism cranio-facial şi o plagă contuză frontală, conflictul rezumându-se la această agresiune”, ne-au comunicat sursele citate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lovire sau alte violențe”, urmând să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de