Acasă Actualitate Sambata, ziua plangerilor la politie privind furtul telefoanelor mobile

Sambata, ziua plangerilor la politie privind furtul telefoanelor mobile


Intră acum și în grupul de

Ca niciodată parcă, ziua de sâmbătă a fost pentru organele de poliţie una a plângerilor privind sustragerea telefoanelor mobile.

Prima sesizare a venit incă de la orele 09:50, din partea unei femei de 42 de ani, din municipiul reşedinţă de judeţ. Acesteia i-a fost furat aparatul telefonic în valoarea de 500 de lei de după tejghea, în timp ce se afla la lucru la un bar din cartierul Iţcani.



Al doilea incident a fost sesizat în jurul orelor 11:40, la Poliţia Municipiului Câmpulung Moldovenesc. Aici, o localnică de 47 de ani, s-a plâns oamenilor legii cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe str. Pârăul Morii din localitate, un tânăr cu care s-a intersectat i-a luat din mână telefonul mobil, în valoare de circa 110 lei dispărând în fugă.

Alte două incidente asemănătoare au venit pe parcursul după-amiezii pe adresa Poliţiei Municipiului Suceava. Într-unul din cazuri, victimă a căzut o fată de 12 ani căreia i-a fost smuls telefonul din mână, pe când se afla în faţa blocului în care locuieşte. Valoarea aparatului a fost stabilită la circa 800 de lei.

O altă victimă a fost o suceveancă de 74 de ani căreia, în timp ce se afla la o biserică din cartierul Burdujeni, pentru a-l ajuta pe părintele paroh de diferite treburi, persoane necunoscute i-au sustras un telefon lăsat pe pervazul unui geam din interior, în valoare de circa 300 lei.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, în toate cazurile amintite s-au dispus măsuri pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version