Sezonul promotiilor la Iulius Mall!


Intră acum și în grupul de

Comunicat de presă

Preţurile au început să se topească, iar reducerile ajung şi la… 70%! Sephora, Kenvelo, Sprider Stores, Mondex şi Sofiaman au redus cu acest procent produsele din actualele colecţii, cu 60% Be You, iar cu 50%: C&A, Terranova, HV Street, Steilmann şi Bigotti. H&M îşi aşteaptă clienţii cu oferte tentante: bluze şi tricouri de la 20 lei, rochii şi fuste de la 30 lei şi pantaloni de la 40 lei.

Promoţii de până la 30% a pregătit şi Ely Alindor, iar Blue’63 şi Dovani de 20%. În plus, Bellissima Fashion şi Ina Design oferă la jumătate de preţ cel de-al doilea produs cumpărat. Pentru cei care au planificat o escapadă la munte, Intersport oferă cu 50% mai puţin la articolele de vară şi Adidas cu 25%. La încălţăminte, promoţiile ajung până la 50% la Coly, La Scarpa şi Salamander. Nici accesoriile nu fac excepţie de la sezonul promoţiilor, astfel că la Splend’Or, ceasurile Doba şi Breil sunt cu 50% mai avantajoase, ceasurile Festina şi Esprit cu 30%, la fel şi bijuteriile din argint simplu şi cele marca D&G. Şi Sabrini a tăiat cu 20% preţurile la ceasurile Dolce&Gabbana şi la bijuteriile din argint cu pietre colorate.

La Agora, pentru al doilea produs achiziţionat, clientul primeşte un talon cu o reducere de 20%. Dacă plecaţi în concediu, Samsonite are promoţii de până la 80% la trolere, rucsace şi produse specifice. La hypermarket-ul Auchan, articolele de îmbrăcăminte, textilele de casă şi echipamentele de grădină sunt mai ieftine cu 30-60%.

Grăbeşte-te! Ofertele bune se termină repede!


Intră acum și în grupul de