Agent de politie aflat in timpul liber, implicat intr-o bataie in trafic cu blocaje de masini


Intră acum și în grupul de

Un agent de poliţie sucevean este cercetat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, după ce a fost unul dintre agresorii implicaţi într-un scandal rutier cu blocaje, maşini avariate şi o bătaie cu bâte.

Din datele pe care le-am obţinut de la purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Gabriel Panţiru, incidentul a avut loc miercuri seară, în jurul orelor 20:00, la ieşirea din oraşul Salcea spre comuna Dumbrăveni.

Imediat, la faţa locului, s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie pentru calmarea spiritelor, printre care şi unul de intervenţie rapidă.

„La intersecţia DN 29 cu DC 64 Văratic a fost identificat un autoturism, care prezenta mai multe avarii în partea din faţă, proprietatea unui tânăr de 21 de ani din oraşul Salcea, care însă în acel moment se afla la Spitalul Judeţean Suceava pentru îngrijiri medicale”, ne-a declarat Gabriel Panţiru.

Cercetările efectuate de organele de poliţie au stabilit că tânărul, însoţit de doi fraţi se deplasa cu autoturismul proprietate iar la ieşirea din oraşul Salcea, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un sucevean de 28 de ani care a frânat intenţionat şi a efectuat manevra de mers înapoi intrând în coliziune cu autoturismul victimei.

Imediat, din alte două autoturisme au coborât mai multe persoane şi au tăbărât asupra maşinii lovite luându-l la bătaie pe tânăr, unul dintre agresori fiind un agent de poliţie din Dumbrăveni care se afla în timpul liber.

„Agentul de poliţie nu a fost găsit la faţa locului, ci la domiciliul părinţilor din municipiul Suceava, acesta motivând părăsirea locului faptei prin faptul că a fost agresat şi ameninţat de cei doi fraţi. Toate persoanele care se aflau la volan, inclusiv agentul de poliţie, au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative şi li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ne-a mai declarat Gabreil Panţiru, care a adăugat avându-se în vedere aspectele constatate, cât şi calitatea agentului, s-a procedat la sesizarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, fiind înregistrat dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „loviri sau alte violenţe”.


Intră acum și în grupul de