N-au gasit ce cautau! Au spart doua locuinte, dar au plecat cu mana goala din ele


Intră acum și în grupul de

Două locuinţe particulare au fost sparte de hoţi pe parcursul weekend-ului, autorii plecând din ele cu mâna goală, după ce au răvăşit toate lucrurile.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, prima casă ce aparţine unui bătrân de 81 de ani, a fost spartă pe raza localităţii Moldoviţa, judeţul Suceava. Hoţii au profitat de lipsa proprietarului de acasă pe timpul nopţii şi au dat iama în locuinţă intrând prin forţarea unui geam situat în sptele imobilului, dar nu găsit nimic ce să fure aşa, că după ce au răvăşit bunurile de prin camere au plecat aşa cum au venit.

A doua locuinţă vizitată de hoţi a fost un apartament din municipiul reşedinţă de judeţ ce aparţine unui sucevean de 39 de ani însă şi aici, conform surselor citate, din interior nu se reclamă sustragerea nici unui bun, mai mare fiind paguba produsă de distrugerea sistemului de închidere al uşii de acces.

În ambele cazuri, totuşi cercetările sunt continuate pentru identificarea autorilor săvârşirii tentativei la infracţiunea de furt.


Intră acum și în grupul de