Acasă Actualitate Barbat de 41 de ani din Bosanci, prins cu permis fals de...

Barbat de 41 de ani din Bosanci, prins cu permis fals de conducere


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 41 de ani din comuna Bosanci, judeţul Suceava, a crezut că poate înşela vigilenţa organelor de poliţie şi că se poate plimba liniştit cu maşina chiar dacă nu deţine carnet de conducere.

Bărbatul a fost descoperit la volanul maşinii la miezul nopţii de sâmbătă spre duminică de un echipaj mixt poliţie-jandarmi pe când se deplasa pe strada Humorului din comuna Şcheia.



„La solicitarea poliţiștilor, conducătorul auto a prezentat documentele prevăzute de lege, printre care şi un permis de conducere eliberat de autorităţile spaniole în luna iulie 2009. În urma verificării acestui document, s-a constatat că fizionomia din fotografia aplicată pe permisul de conducere nu corespunde cu cea din actul de identitate”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Gabriel Panţiru.

În acest sens, conducătorul auto a fost condus la sediul Poliţiei Comunale Şcheia, unde în urma audierilor s-a stabilit că în anul 2009, perioadă în care acesta se afla la muncă în Spania, cu ajutorul unui cetăţean român, a obţinut permisul de conducere în cauză, fără a fi examinat în acest sens de autorităţile spaniole, ci doar efectuând câteva ore de conducere cu un instructor auto autorizat.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi uz de fals, urmând să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version