Minori de 15 si 17 ani, loviti cu ciocanul in cap, intr-un bar din Veresti

Doi tineri din localitatea Vereşti, judeţul Suceava, au ajuns pe mâna medicilor din cadrul Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava după ce au fost implicaţi într-o bătaie cu un consătean, duminică noapte.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc în jurul orelor 21:30, într-un bar din localitate, când un tânăr de 20 de ani s-a întâlnit cu alţi doi adolescenţi, unul de 15, iar celălalt de 17 ani.

Iniţial, între ei a avut loc o altercaţie verbală, iar tânărul de 20 de ani a plecat spre casă, după aproape o jumătate de oră, dar s-a întors la local cu un ciocan pe care îl ţinea ascuns sub haine. Când a dat ochii cu băiatul de 17 ani, fără să stea pe gânduri, l-a lovit în cap cu ciocanul, mai ales că şi adolescentul avea asupra sa un cuţit.

Ulterior, tânărul l-a lovit şi pe băiatul de 15 ani, fiind transportat şi el la spital.

În cauză s-a întocmit dosar penal faţă de tânăr pentru comiterea infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”, iar adolescentul de 17 ani urmează a fi cercetat pentru comiterea infracțiunii de „port fără drept al cuțitului în locuri publice”.

Foto: Antena1.ro