Minori de 15 si 17 ani, loviti cu ciocanul in cap, intr-un bar din Veresti


Intră acum și în grupul de

Doi tineri din localitatea Vereşti, judeţul Suceava, au ajuns pe mâna medicilor din cadrul Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava după ce au fost implicaţi într-o bătaie cu un consătean, duminică noapte.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc în jurul orelor 21:30, într-un bar din localitate, când un tânăr de 20 de ani s-a întâlnit cu alţi doi adolescenţi, unul de 15, iar celălalt de 17 ani.

Iniţial, între ei a avut loc o altercaţie verbală, iar tânărul de 20 de ani a plecat spre casă, după aproape o jumătate de oră, dar s-a întors la local cu un ciocan pe care îl ţinea ascuns sub haine. Când a dat ochii cu băiatul de 17 ani, fără să stea pe gânduri, l-a lovit în cap cu ciocanul, mai ales că şi adolescentul avea asupra sa un cuţit.

Ulterior, tânărul l-a lovit şi pe băiatul de 15 ani, fiind transportat şi el la spital.

În cauză s-a întocmit dosar penal faţă de tânăr pentru comiterea infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”, iar adolescentul de 17 ani urmează a fi cercetat pentru comiterea infracțiunii de „port fără drept al cuțitului în locuri publice”.

Foto: Antena1.ro


Intră acum și în grupul de