Program special la „Buletine”, in ziua referendumului (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Sucevenii cărora le-au expirat actele de identitate şi care vor să obţină acte noi de identitate înaintea referendumului din data de 29 iulie 2012 au la dispoziţie un program special la Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor.

Potrivit prefectului judeţului Suceava, Florin Sinescu, autorităţile vin în întampinarea acestor persoane şi programul de lucru în perioada premergătoare referendumului la serviciile publice comunitare va fi modificat. “Astfel, pe 28 iulie programul de lucru va fi între 08.00 – 16.00, iar în ziua referendumului se va lucra între 08.00 – 20.00 sau după caz 8.00 – 23.00”, a informat reprezentantul Guvernului în teritoriu.

El a mai ţinut să precizeze că Direcţia Judeţeană de Statistică Suceava a primit softul pentru centralizarea datelor la referendum şi va începe testarea acestuia. De asemenea, DJS Suceava a tipărit proceselor-verbale privind rezultatele referendumului naţional pentru demiterea preşedintelui României.

Prefectul a mai arătat, totodată că E.ON va asigura buna funcţionare a unui grup electrogen la Palatul Administrativ, în scopul de a asigura alimentarea permanentă cu energie electrică a B.E.J., respectiv a staţiei de prelucrare a datelor, în cazul apariţiei unor deficienţe în sistem. „De asemenea, E.ON va asigura echipe de intervenţie în teren şi 12 grupuri electrogene pentru intervenţii punctuale, în cazul în care vor exista întreruperi de energie electrică în judeţ”, a mai adăugat reprezentantul Guvernului în teritoriu.


Intră acum și în grupul de