Tigari de 220 de milioane de lei vechi, gasite de politisti la un control de rutina


Intră acum și în grupul de

Un control de rutină efectuat asupra unui autovehicul aflat în traficul rutier, de o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Vicovu de Jos, pe parcursul zilei de miercuri, pe DN 2H (Dealul Leahului) din localitatea Vicovu de Jos, le-a condus pe organele de ordine să facă o captură de ţigări de contrabandă în valoare de circa 220 de milioane de lei vechi.

Potrivit IPJ Suceava, autoturismul oprit pentru verificări era condus de un şofer de 32 de ani care era însoţit pe scaunul din dreapta faţă de un bărbat de 38 de ani, ambii din comuna Straja, judeţul Suceava.

“Cu ocazia verificării autoturismului, au fost găsite ascunse 2.000 pachete ţigări, în valoare de 22.000 lei, pentru care cele două persoane nu au putut prezenta documente legale de provenienţă. Cantitatea ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei municipiului Rădăuţi”, ne-au comunicat sursele citate.

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat, s-a dispus începerea urmăririi penale față de cei doi sub aspectul comiterii infracțiunii de „contrabandă în formă agravantă” și s-a dispus reținerea acestora pe o perioadă de 24 ore.


Intră acum și în grupul de