Un tanar de 25 de ani s-a ales cu motoscuterul incendiat, dupa o cearta cu un consatean


Intră acum și în grupul de

Motoscuterul unui tânăr de 25 de ani din localitatea Dumbrăveni, judeţul Suceava, a fost incendiat pe parcursul zilei de duminică, în urma unui scandal pe care l-a avut cu un localnic.

Potrivit IPJ Suceava, incidentul s-a petrecut în jurul orelor 04:00, agresorul fiind un localnic de 37 de ani cu care victima s-a întâlnit întâmplător într-o staţie peco şi fără nici un motiv acesta a început să-i adreseze tânărului tot felul de injurii încercând în acelaşi timp să-l lovească.

Până la urmă, cei doi au fost despărţiţi de celelalte persoane prezente, dar la plecare, bărbatul i-a sustras victimei portofelul.

„Tânărul s-a deplasat cu motoscuterul din dotare la locuinţa agresorului cu intenţia de a-i cere portofelul, iar când a ajuns la poarta acestuia a primit obiectul înapoi, dar tot în acel moment bărbatul a încercat din nou să-şi lovească victima care s-a ferit abandonând scuterul şi fugind la câteva sute de metri. De acolo, a observat cum mijlocul de transport i-a fost fost pur şi simplu incendiat în faţa porţii, iar fratele agresorului l-a luat şi l-a dus în curte”, ne-au mai comunicat sursele citate.

În cauză, s-a întocmit dosar penal faţă de bărbat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, cercetările fiind continuate pentru lămurirea tuturor împrejurărilor comiterii faptei.


Intră acum și în grupul de