Spargatorii unei locuinte din Falticeni, identificati la scurt timp de politisti


Intră acum și în grupul de

Spărgătorii unei locuinţe particulare de pe raza municipiului Fălticeni, judeţul Suceava, pe perioada în care proprietara era plecată în concediu, au fost identificaţi de organele de poliţie la scurt timp după descoperirea faptei.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, unul dintre hoţi a fost identificat ca fiind un localnic de 18 ani.

Acesta a recunoscut în faţa poliţiştilor că în noaptea de joi spre vineri, în jurul orelor 01:00, prin forţarea unei ferestre a pătruns în locuinţă împreună cu un alt tânăr din Fălticeni de 22 de ani.

Din interior, cei doi au sustras mai multe bijuterii din aur, două telefoane mobile şi un DVD, pe care le-au comercializat la diferite persoane de pe raza municipiilor Fălticeni şi Suceava.

Cu ocazia cercetărilor, au fost recuperate o parte din bijuterii şi un telefon mobil, dar până în prezent cel de-al doilea spărgător nu a fost de găsit pentru organele de ordine fiind continuate activităţile de căutare a acestuia.

Tânărul ajuns pe mâna poliţiştilor a fost condus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni, care a dispus “obligarea suspectului de a nu părăsi localitatea de domiciliu, fără încuviinţarea procurorului pe o durată de 30 de zile”.


Intră acum și în grupul de