Zece elevi de la Palatul Copiilor din municipiu vor evolua in cursele de carturi ce vor avea loc pe Aeroportul Suceava


Intră acum și în grupul de

Elevii care frecventează cercul de carting din cadrul Palatului Copiilor din Suceava şi Fălticeni, se vor afla sâmbătă, 4 august 2012, pe pista Aeroportului Salcea, acolo unde printr-un miting aviatic de excepţie se vor celebra 50 de ani de la înfiinţarea aeroportului suceven.

„La invitaţia organizatorilor evenimentului, copiii sunt programaţi sâmbătă, de la ora 14.30 la o sesiune de curse pe aeroportul din Suceava. De la Palatul Copiilor vor evolua zece elevi, cu vârsta cuprinsă între 9 şi 18 ani, alături de colegii de la Palatul Copiilor din Fălticeni. Timp de o oră, aceştia vor efectua câteva curse demonstrative în cadrul cărora vor avea posibilitatea să-şi arate îndemănarea şi pregătirea dobândită pe parcursul anilor în care au făcut carting. Sunt copii foarte buni care s-au remarcat la competiţiile naţionale”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, prof. Beatrice Choleva, coordonatorul Cercului de carting din cadrul Palatului Copiilor Suceava.

Potrivit acesteia, combustibilul pentru funcţionarea carturilor va fi asigurat de organizatorul mitingului aviatic, Consiliul Judeţean Suceava.


Intră acum și în grupul de