Trei traficanti de tigari din Bucuresti, prinsi de politisti pe raza judetului Suceava


Intră acum și în grupul de

Trei bucureşteni au fost prinşi de către poliţiştii suceveni pe parcursul zilei de joi, cu ţigări de contrabandă.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de purtătorul de cuvânt din cadrul IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu, totul a avut loc în timpul unui control de rutină când poliţiştii rutieri au oprit pe strada Sucevei din municipiul Fălticeni un autoturism ce se deplasa din direcţia Suceava spre Vadu Moldovei.

La volanul autovehiculului a fost identificat un tânăr de 29 de ani, ce era însoţit de alţi două bucureştence, una de 53, iar cealaltă de 29 de ani.

“În urma controlului efectuat în interiorul autoturismului, a fost găsită în portbagaj cantitatea de 3.500 de pachete de ţigarete, având banderole fiscale de Ucraina, iar în urma cercetărilor s-a stabilit faptul că ţigările au fost achiziţionate de pe raza oraşului Vicovu de Sus contra sumei de 17.150 lei”, ne-a declarat Ionuţ Epureanu.

Atât şoferul maşinii cât şi ceilalţi doi pasageri s-au ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „contrabandă”, iar în plus, conducătorul auto urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de