Acasă Actualitate Ministrul Sanatatii, Vasile Cepoi, si subsecretarul de stat Raed Arafat, sunt asteptati...

Ministrul Sanatatii, Vasile Cepoi, si subsecretarul de stat Raed Arafat, sunt asteptati vineri la Suceava


Intră acum și în grupul de

Ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi, şi subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, vor fi prezenţi, vineri, la Suceava.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Consiliul Judeţean Suceava, cei doi vor participa la o consultare publică cu privire la proiectul de Lege a Sănătăţii, ce va avea loc la Palatului Administrativ din municipiu, după care vor efectua vizite la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Sf. Ioan cel Nou”, Suceava, la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Suceava cât şi la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava.



Ministrul Vasile Cepoi şi subsecretarul de stat Raed Arafat îşi vor încheia vizita la şantierul Spitalului Municipal Fălticeni.

Proiectul de Lege a Sănătăţii, aflat în prezent în dezbatere publică, introduce modificări în ceea ce priveşte reorganizarea sistemului de asigurări de sănătate, organizarea şi funcţionarea spitalelor, precum şi creşterea controlului calităţii serviciilor şi creşterea rolului Ministerului Sănătăţii în monitorizarea şi controlul politicilor de sănătate.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version