A ajuns la spital cu dintii sparti si cu maxilarul fracturat, dupa o bataie cu un consatean


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 33 de ani din comuna Slatina, judeţul Suceava, a ajuns duminică noapte la spital cu fracturi dentare şi de mandibulă, după o altercaţie avută cu un consătean de 19 ani.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, victima a fost lovită pe parcursul serii de celălalt localnic pe când se afla în faţa unui magazin din comună, moment în care a căzut pe asfalt şi s-a lovit în zona capului.

La sosirea organelor de poliţie la faţa locului, „tânărul a declarat că nu dorește să fie transportat cu ambulanța la spital pentru a primi îngrijiri medicale și i s-a adus la cunoștință faptul că poate să depună plângere prealabilă împotriva agresorului, care fugise între timp de la fața locului”.

Pe parcursul nopţii, durerile devenind tot mai mari, victima a sunat la 112 şi a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul municipal Fălticeni unde a şi rămas internat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând ca în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale acordate victimei şi evoluţia stării sale de sănătate să fie efectuată încadrarea juridică a faptei şi să se dispună procedural.

Între timp, poliţiştii îl caută pe agresorul care a dispărut de la domiciliu.


Intră acum și în grupul de