Sucevenii sunt invitati sa voteze reamenajarea parcului preferat din oras. Detalii aici


Intră acum și în grupul de

Clubul Eco-Montan “Origini Verzi” Suceava, în parteneriat cu Primăria Municipiului Suceava şi compania de credite de consum Provident Financial România a lansat luni, 6 august 2012, în Suceava, programul „Fiecare parc are povestea lui”, prin care sucevenii sunt invitaţi să decidă în perioada 6-21 august care este parcul din oraş care are cea mai mare nevoie de reamenajare, informează într-un comunicat de presă, Nicoleta Robciuc, managerul al Clubului Eco-Montan “Origini Verzi” Suceava.

Potrivit acesteia, cele trei parcuri selectate cu ajutorul Primăriei Suceava sunt: Parcul Prefecturii, locul de joacă de pe str. Saturn bl. E28 și locul de joacă de pe strada Măgurei, Cartier Obcine. “Parcul care va primi cele mai multe voturi din partea comunităţilor locale va fi reamenajat în septembrie printr-o finanţare asigurată integral de Provident. În plus, compania se va implica activ în reamenajarea parcului câştigător cu peste 30 de voluntari.

Pentru fiecare familie din oraş este important să ştie că există un loc de joacă sau un spaţiu verde unde să se poată relaxa. De aceea mă bucur că prin programul << Fiecare parc are povestea lui >> locuitorii din Suceava pot decide, în funcţie de nevoile lor, ce trebuie să construim împreună”, a declarat Nicoleta Robciuc.

Aceasta arată că pentru a alege parcul preferat, sucevenii pot intra pe site-ul www.parcultau.ro sau pot vota pe loc la unul dintre voluntarii Clubului Eco-Montan “Origini Verzi” care vor fi prezenţi, în perioada 13-19 august 2012, în mai multe zone ale oraşului. În plus, Provident le va oferi clienţilor săi posibilitatea să voteze prin intermediul agenţilor companiei, din confortul propriei locuinţe.

“Suntem bucuroşi să putem contribui la dezvoltarea comunităţilor în care clienţii, agenții şi angajaţii noştri trăiesc şi lucrează. Acest proiect s-a născut la iniţiativa angajaţilor noştri care îşi doresc să participe activ la îmbunătăţirea calităţii vieţii în comunităţile pe care le deservesc. Voluntariatul face parte din modul prin care înţelegem să fim o companie responsabilă. Peste 900 de angajaţi şi agenţi s-au implicat în 2011 ca voluntari în astfel de acţiuni, o bună parte fiind iniţiate chiar de ei”, a declarat Ivo Kalik, directorul general al Provident Financial România.

Programul “Fiecare parc are povestea lui” a fost iniţiat în 2010 şi va continua anul acesta în mai multe oraşe importante din ţară. “Parcul din Suceava se alătură altor cinci spaţii amenajate de la lansarea programului, în care au fost implicaţi peste 200 de voluntari Provident şi ONG-uri din Iaşi, Cluj Napoca, Galaţi, Craiova și Târgu Mureş. În Cluj-Napoca a fost construit de la zero primul parc eco-rustic din ţară.

Provident este singura instituţie financiară din România care oferă serviciul opțional de gestionare la domiciliu a creditului, prin intermediul căruia clienţii pot primi banii în 48 de ore chiar la ei acasă, unde un agent îi va vizita apoi pentru încasarea ratelor. Provident are acum peste 700 de angajați și colaborează cu circa 3.700 de agenţi independenţi.

Provident Financial România este parte a grupului britanic International Personal Finance (IPF), care are 2,4 milioane de clienţi în cinci ţări din Europa Centrală şi de Est, precum şi în Mexic, deserviți de peste 6.300 de angajați și peste 28.000 de agenți independenți. IPF este al doilea cel mai mare angajator britanic din Europa Centrală și de Est și este una dintre cele mai puternice 250 de companii internaţionale listate la Bursa din Londra”, se arată în document.


Intră acum și în grupul de