Flacari inalte de cativa metri intr-o gospodarie din Bilca din cauza unei tigari aruncate la intamplare


Intră acum și în grupul de

Flăcări înalte de câţiva metri au izbucnit în noaptea de luni spre marţi într-o gospodărie particulară de pe raza localităţii Bilca, judeţul Suceava.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, lt. Marian Ruscan, pompierii au fost chemaţi în ajutor aproape de orele 23:00 pentru lichidarea incendiului intervenind două autospeciale de stingere cu apă şi spumă de la Garda de Intervenţie Vicovu de Sus împreună cu două echipaje de la SVSU Bilca şi SVSU Gălăneşti.

„La sosirea echipajelor la locul intervenţiei ardea violent depozitul de furaje şi adăpostul de animale pe o suprafaţă de aproximativ 40 de metri pătraţi, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie”, ne-a declarat Marian Ruscan.

În ciuda intervenţiei prompte a pompierilor, flăcările au transformat în scrum depozitul de furaje şi grajdul, aproximativ 200 de snopi de porumb, un metru cub de cherestea şi 4 metri cubi lemne de foc.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti, iar cercetările efectuate la faţa locului au stabilit că tot necazul a pornit de la o ţigară aruncată la întâmplare.


Intră acum și în grupul de