Politia Locala Suceava a intrat in posesia noilor masini promise de administratie (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Patru noi maşini de intervenţie au intrat în dotarea Poliţiei Locale sucevene. Potrivit afirmaţiilor făcute de edilul şef al municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute pe parcursul zilei de miercuri, autovehiculele au ajuns în posesia poliţiştilor locali suceveni urmând ca în cel mai scurt timp să fie date în folosinţă după ce vor fi inscripţionate şi dotate cu sistemul de avertizare luminoasă şi sonoră.

“În sfârşit, în posesia Poliţiei Locale Suceava au intrat patru mijloace noi de deplasare. Spun în sfârşit deoarece pentru achiziţionarea lor ne-am lovit de birocraţia care nu ne permitea acest lucru, dar până la urmă am reuşit să-i convingem pe cei de la Bucureşti şi am luat patru autovehicule Logan MCV cu 7 locuri fiecare. Cum am mai spus şi altă dată, nu putem cere performanţă fără a avea dotarea necesară”, a declarat Ion Lungu.

Primarul municipiului Suceava a mai adăugat că se vor face şi pe viitor eforturi pentru îmbunătăţirea logisticii Poliţiei Locale, aşteptându-se totodată deblocarea celor aproximativ 40 de posturi vacante la nivelul instituţiei pentru asigurarea personalului necesar efectuării patrulelor pe raza oraşului.

Pentru achiziţionarea celor patru autovehicule au fost cheltuiţi peste 273.000 de lei.


Intră acum și în grupul de